Det er lille lørdag og ikke lenge til helg! Vi feirer at vi har kommet halvveis gjennom uka med wraps. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pakke strimlet svinekjøtt
- 1 ts raspet frisk ingefær
- ½ rød chili i skiver
- 1 fedd hvitløk i skiver
- 1 ½ dl kyllingbuljong
- 2 ss søt chilisaus
- 1 stilk vårløk i skiver
- ¼ agurk i strimler
- ½ paprika i strimler
- 1 gulrot i strimler
- ½ pose sukkererter i strimler
- Grønn salat til 2 personer
- 4 tortillawraps
- Søt chilisaus til servering
- Olje til steking
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 180 grader og varm opp wraps i folie. Ha olje i en wokpanne eller en stekepanne. Stek ingefær, chili og hvitløk til hvitløken er gyllen i fargen. Legg til side på et kjøkkenpapir. Fortsett med å brune svinekjøttet kjapt i pannen. Ha over søt chilisaus og la det putre i 1 minutt. Hell så over kyllingbuljongen og la det småkoke i ca. 7 minutter eller til væsken er redusert. Ha halvparten av ingefærblandingen over i pannen og rør inn. Fyll wraps med grønnsaker og kjøtt, strø over litt av ingefærblandingen du har til overs og topp med søt chilisaus hvis du ønsker.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.