Vi utvider helgen og kjører på med wraps på en mandag! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1-2 pk svin
- 1 ss tomatpuré
- 3 fedd hvitløk, hakket
- 2 ts paprikapulver
- 1/4 ts kajennepepper
- 1 liten boks maiskorn
- 4 stk tortillas
- 4 blader hjertesalat
- 2 tomater, i terninger
- 3 vårløk, i ringer
- 6 ss lettrømme
SLIK GJØR DU
Varm tortillaene i ovnen etter instruksjonene på pakken. Strimle svinekjøttet og brun det på ganske sterk varme i litt olje. Ta pannen av platen, og tilsett tomatpuré og hvitløk. Rør godt. Etter et minutts tid, sett pannen tilbake på platen, og rør inn paprikapulver, kajenne, og 1 dl vann. Kok opp, og la småkoke i 3-4 minutter. Rør inn maiskornene, og la det hele bli gjennomvarmt. Smak til med salt. Fordel kjøttblandingen, grønnsakene og rømmen på tortillaene, og rull sammen.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.