Når det er kaldt ute, er det ekstra godt med litt piff i maten. I dag blir wok med chili, ingefær og hvitløk. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk svin
- 100 g eggnudler
- 1 pakke Bunnpris frossen wokblanding
- 1,5 dl soyasaus
- 1/2 lime
- 1 fedd hvitløk, hakket
- 2 cm frisk ingefær, revet eller finhakket
- 1/2 frisk rød chili, i tynne ringer
SLIK GJØR DU
Strimle og stek svinekjøttet i litt olje på middels sterk varme. Samtidig: Tilbered nudlene etter anvisningene på pakken. Hakk/riv hvitløk, ingefær og chili, og rør det sammen med soyasaus, lime, og 2 ss vann. Skru opp varmen på platen, og hell den frosne wokblandingen i pannen med kjøttet. Rør mens du steker på høy varme, slik at grønnsakene blir gjennomvarme. Ta pannen av platen, sånn at den verste varmen forsvinner. Rør inn soyasausblandingen, og vend så inn nudlene. La alt bli gjennomvarmt, og server.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.