Vipers-spiller til Danmark i sommer

Radio Metro30. januar 20192min0
Jeanett Kristiansen har signert toårs kontrakt med den danske klubben Herning-Ikast. Det melder klubben på sine nettsider. Hun forlater Vipers til fordel for det danske eliteserielaget 1. juli. – Jeg har hørt mye positivt om Danmark generelt og at de har en sterk liga. Mine forventninger til klubben er at vi står sammen om våre […]

Jeanett Kristiansen har signert toårs kontrakt med den danske klubben Herning-Ikast. Det melder klubben på sine nettsider. Hun forlater Vipers til fordel for det danske eliteserielaget 1. juli.

– Jeg har hørt mye positivt om Danmark generelt og at de har en sterk liga. Mine forventninger til klubben er at vi står sammen om våre felles mål og at vi sørger for å nå de sammen. Jeg vil gjøre alt for at Herning-Ikast spiller om medaljer hvert år og holder seg i toppen av ligaen, sier Kristiansen til klubbens nettside.

Hun begrunner signeringen med at de trigger henne å være med å bygge et topplag opp.

– Vi har fulgt Jeanett lenge og kjenner henne både som spiller og menneske og jeg er utrolig stolt over at vi sammen har funnet en løsning. Vi får med henne en komplett spiller som kan spille begge veier med store offensive og defensive kvaliteter og det ser vi som en klar styrking av av vårt lag, sier direktør i Herning-Ikast Jakob Mølgaard Christensen.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.