Vipers knuste Gjerpen

Radio Metro13. mars 20192min0
Vipers – Gjerpen 37-19 (20-10): Inni mellom alt alvoret, ble det klart for et klassisk topp mot bunn-oppgjør i Aquarama i eliteseriekampen onsdag. Alle utespillerne noterte seg på scoringslisten og Eline Fagerheim stod i mål hele kampen. – En veldig grei gjennomkjøring. Men det er en kamp en absolutt ikke skal ta lett på, samtidig […]

Vipers – Gjerpen 37-19 (20-10): Inni mellom alt alvoret, ble det klart for et klassisk topp mot bunn-oppgjør i Aquarama i eliteseriekampen onsdag. Alle utespillerne noterte seg på scoringslisten og Eline Fagerheim stod i mål hele kampen.

– En veldig grei gjennomkjøring. Men det er en kamp en absolutt ikke skal ta lett på, samtidig som det er en del hakk ned fra det vi har møtt i helgene. Det er veldig deilig å skikkelig knuse Gjerpen i dag og vise at det faktisk går an i norsk serie også, å knuse et lag, sier Fagerheim etter kampen.

Hun ble også kronet til dagens beste spiller av den lokale juryen som bestod av 1.237 publikummere.

– Det er lenge siden sist at jeg har fått spille seksti minutter så det var deilig å virkelig få vist at jeg er her av en grunn, sier Eline Fagerheim.

For Vipers venter nå Fredrikstad borte, før det blir en landslagspause neste uke.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.