Vinn utemøbler fra Miljøinteriør AS

Trenger du nye utemøbler til sommeren? I samarbeid med Miljøinteriør gir vi bort et sett med utemøbler til en verdi av 17.990 kr!

For å være med i trekningen, må du gå inn på Radio Metros Facebookside.

NB! Konkurransen er nå avsluttet! Gratulerer til Silje Birgitte Fjære Sundstøl 🙂

Vinneren trekkes fredag 25. juni.

Miljøinteriør AS har fokus på miljøvennlig og vedlikeholdsfrie hagemøbler og vi har over 20 års erfaring innen kjøp og salg, Velkommen!

Våre produkter er produsert av støpealuminium som er sluttført med pulverlakk. Dette gir oss muligheten til å tilby markedet møbler med en overlegen kvalitet som vil vare i generasjoner. Du slipper hagemøbler som ruster og de kan stå ute hele året (putene tas inn). Du slipper rustproblem og utfordringen med vinterlagring.

Alle våre møbler har 5 års-garanti, putene er i vannavstøtende / vannavisende materiale som etter en regndag tørker veldig fort – alle våre puter har vi 2 års garanti på. Vi anbefaler å putte putene i putekasser til vinterlagring.

Her har du møbler som er vedlikeholdsfrie møbler. Denne typen møbler, har vært produsert i nærmere 40 år, og brukt i USA like lenge – alle produktene er 100% gjenvinnbare og miljøvennlige.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.