Vinn solskjerming fra Minsolskjerming.no

Radio Metro20. mars 20214min0
42593378_1058587710987029_3365942088641282048_o

Vinteren går mot slutten og det betyr at sola titter fram! I samarbeid med Minsolskjerming.no og Nordeko gir vi bort solskjerming til 5 heldige lyttere til en verdi av 3.000 kr hver.

Minsolskjerming.no skreddersyr den perfekte solskjermingen for ditt hjem som er tilpasset dine farger og møbler.

Er det sol eller solgløtt der du bor? Da kan du melde deg på her:

NB! Konkurransen er nå avsluttet! Gratulerer til Elisabeth Eigeland Madshaven, Martine Pullen, Glenn Ståle Aass Hofsøy, Tonje Martinsen Østreng og Amy Kronborg Wisting 🙂

Her kan du få inspirasjon på hva som er mulig i ditt hjem:

Plissé- og dupligardiner

Plisségardiner og dupligardiner er veldige populære. Den moderne og unike utstrålingen av disse systemene er egnet til hvert interiør. Både plissé- og dupligardiner kan kjennes igjen på deres smale folder i stoffet. Begge er godt egnet til de «vanskelige» vinduene, slik som takvinduer. Der hvor plisségardiner består av ett lag med stoff, består dupligardiner av to lag. På grunn av det doble stofflaget blir varmen hengende igjen mellom lagene. Dermed er dupligardiner også energisparende.

Trepersienner

Trepersienner har en varm og luksuriøs utstråling. De kan bestilles med lameller som er 25, 50 eller 70 mm. Det går an å velge mellom 3 forskjellige tretyper; en type har helt glatte lameller og de to andre har forskjellig trestruktur.

Aluminiumspersienner

Aluminiumspersienner er godt egnet for fuktige rom. Hvor annen solskjerming kan reagere ganske kraftig på fukt, slik som mugg i stoff, kan du slappe helt av med aluminiumspersienner. Materialet er rustfritt, noe som gjør at de holder seg fine selv i fuktige rom, slik som baderommet og kjøkkenet. Slik kan du nyte i mange år av din solskjerming.

Rullegardiner

Rullegardiner er funksjonelle, enkle i bruk og passer i ethvert interiør. Velg mellom illuminerende eller mørkleggende stoff. Rullegardiner kan også ha to lag stoff med annenhver bane transparent og ikke-transparent stoff, dette er duo-rullegardiner. Duo rullegardiner er moderne og de gjør at du kan leke med lyset. Varier mellom åpen, halv-åpen og lukket gardin ved å justere banene på stoffet opp/ned.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.