Vinn ferdig montert solskjerming fra Nordeko

Radio Metro2. mai 20193min0
Nordeko

Sommeren er rett rundt hjørnet og det betyr sol! I samarbeid med Nordeko gir vi bort solskjerming ferdig montert til en verdi av 30.000 kr.

Nordeko skreddersyr den perfekte solskjermingen for ditt hjem som er tilpasset dine farger og møbler.

Er det sol eller solgløtt der du bor? Da kan du melde deg på her:

NB! Konkurransen er nå avsluttet. Gratulerer til Brit Heramb.

 

Her kan du få inspirasjon på hva som er mulig i ditt hjem:

Rullegardiner er stilfulle, praktiske og passer til de fleste vinduer. Om det er snakk om små eller store vinduer, takvinduer eller svingbare vinduer, gamle gårder eller nybygg, rolige soverom eller koselige stuer – en rullegardin går alltid.

Duo rullegardiner
Lek med lys! Med duo rullegardiner kan du enkelt styre hvor mye lys du vil slippe inn. Varier mellom åpen, halv-åpen og lukket. Duo rullegardiner kan lages med forskjellige bredder på banene. Fra 4,5 cm til hele 40 cm!

En standard rullegardin

En rullegardin blir standard levert med en bunnprofil, braketter med endelokk og en kjettingbetjening. Bunnprofilen er pent skjult i den nedre lommen av rullegardinen. Vi matcher fargen på underdelene og en kjetting med fargen på stoffet du velger.

Elektrisk betjening
For ekstra komfort kan du velge elektrisk betjening. Du betjener med et trykk på knappen en eller flere rullegardiner med vårt trådløse betjeningssystem (RTS). Rullegardinen blir utstyrt med en motor med innebygd mottaker med RTS-teknikk fra Somfy®.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.