– Vil sende deg gråtende til sengs

Linda Holzerland14. juni 20194min0
big little lies 2

Helgen er ankommet, og det er nok mange av oss som trenger å koble litt av. Pål Nordseth fra Filter Film & TV hjelper deg godt på vei, med ukens streamingtips.

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese, Netflix
I denne musikkfilmen om Bob Dylan får vi mye underholdning, men kanskje ikke så mye fakta?

– Dette er kanskje et ganske sært tips, jeg innrømmer det. Men Martin Scorsese har nok en gang laget film om og med sin store helt, den ikke helt ukjente skalden Bob Dylan. Og for et merksnodig, forvirrende, irriterende og fascinerende beist det er blitt.

Rolling Thunder Revue er dels konsertfilm og dels dokumentar, bare at det ljuges friskt av både filmskaper og intervjuobjekter. Her handler det ikke så mye om å avsløre gamle myter som å bygge nye. Det er jo mye mer gøy!

– Sentralt her er den store comebackturneen Dylan la ut på i 1975, sammen med blant andre Joan Baez og Joni Mitchell. I tråd med dylansk logikk spilte gigant-stjerna i små, sære lokaler, annonserte ikke konsertene før like før de fant sted, og stilte på scenen med rare masker og kostymer.

– Du får også noe av den beste rockemusikken som noensinne er spilt. Verdt Netflix-abonnementet alene!

Se filmen her

Big Little Lies, HBO Nordic
Meryl Streep blir med i den stjernespekkede rollelisten i andre sesong av ‘Big Little Lies’

– Den første sesongen var en nærmest perfekt konstruert og tilfredsstillende avrundet historie om et drapsmysterium i et lukket, privilegert miljø. Sjelden har det føltes mer unødvendig å måtte returnere til et serieunivers, forklarer Nordseth.

– Men etter starten av sesong 2 er jeg likevel glad for å være tilbake i billedskjønne Monterey, og full av forhåpninger til fortsettelsen. Det skyldes ikke minst Meryl Streeps inntreden som moren til Aleksander Skarsgårds rollefigur.

– Ellers får vi mye av det som gjorde første sesong så besettende. Et syrlig blikk på intriger, vennskap og rivalisering i overklassen, rolleliste full av stjerner, og nok interiørporno til å sende deg gråtende til sengs i Ikea-omgivelsene dine.

Se serien her

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.