Vil du adoptere et kjæledyr?

Radio Metro10. juni 20193min0

I samarbeid med FOD (Foreningen for omplassering av dyr) og Musti hjelper vi 4 kjæledyr med å finne et nytt hjem. Musti leverer i tillegg 3 måneder med mat og annet nødvendig til hvert dyr som blir omplassert for å gi kjæledyret en ekstra god start hos den nye familien.

Fire kjæledyr fra FOD skal omplasseres på fire uker.

Først ute er katten Annie:

Jeg er en veldig sosial og nysgjerrig katt, født 01.01.16. Jeg kommer fort overens med deg. Jeg er glad i kos, og å ha det rolig rundt meg.

Jeg er veldig glad i å sove på dagen, og om natten er jeg våken. Jeg er vant med at det ikke er noen hjemme på dagtid.

Det er ikke så lenge siden jeg kom hjem til fosterhjemmet mitt, og på den tiden har jeg blitt godt tatt i mot, og fått masse kjærlighet. Jeg er vaksinert, kastrert og chippet. Dyrelegen sier jeg er en frisk og fin katt.

Jeg bor nå i en stor familie på seks mennesker, så jeg kan velge og vrake mellom hvem jeg skal kose med først. Minstemann er 10 år gammel. Jeg er vant til hunder og andre katter, men trives godt i eget selskap. Jeg ønsker meg trygge og gode utemuligheter.

Annie har nå funnet et nytt hjem!

Hvert år blir hundrevis av dyr forlatt av sine eiere. Heldigvis har vi aktører som FOD som hjelper til i en overgangsperiode, men dette er dyr som trenger et stabilt hjem. I tillegg har vi med oss hovedsponsor Musti som skal sørge for at kjæledyrene får en ernæringsriktig start på sitt nye liv.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.