Vil du adoptere en katt?

Radio Metro25. juni 20194min0
Katten Salto

I samarbeid med FOD (Foreningen for omplassering av dyr) og Musti hjelper vi 4 kjæledyr med å finne et nytt hjem. Musti leverer i tillegg 3 måneder med mat og annet nødvendig til hvert dyr som blir omplassert for å gi kjæledyret en ekstra god start hos den nye familien.

Fire kjæledyr fra FOD skal omplasseres på fire uker.

Denne uka prøver katten Salto å finne et nytt hjem:

Dette er Salto. Han er født 1/4-16 og kom i fosterhjem på nyåret 2018. Salto er en katt med mye personlighet.

Ut fra hvordan han var når han kom i fosterhjem så er det ingen tvil om at han har blitt utsatt for mishandling. Så han brukte derfor veldig lang tid på å bli trygg. Nå som han er trygg har han vist seg å være en virkelig go’gutt som elsker å ligge i armkroken å kose. Da maler han så det durer, men han kan også være ganske sær og tverr om han er i dårlig humør. Noe han gjerne blir om ikke alt går helt som han vil. Han er også i et fosterhjem med flere andre katter og en hund som han ikke er så begeistret for. Så han trenger uten tvil et hjem hvor han får være den eneste ene.

Han har fått lov til å være ute i sommer der han er i fosterhjem. Han er så flink til å holde seg i nærheten og kommer med en gang man roper. Salto vil trenge tid på å bli trygg i nye omgivelser og med nye mennesker. Så det er viktig at man tar det i betraktning. Han kan også slå litt med den ene poten med klørne ute når han blir usikker eller sur. Men bortsett fra det så er han en flott gutt som fortjener et hjem med gode utemuligheter og som tar han som han er. Noen som tåler at han slår litt med poten sin. Salto er kastrert, vaksinert og chippet.

Kan du tilby Salto et godt hjem?

Fyll ut skjema om du har tid og forståelse for at jeg kommer til å trenge masse kjærlighet for å bli en trygg katt:

NB! Salto har nå funnet et nytt hjem 🙂

Hvert år blir hundrevis av dyr forlatt av sine eiere. Heldigvis har vi aktører som FOD som hjelper til i en overgangsperiode, men dette er dyr som trenger et stabilt hjem. I tillegg har vi med oss hovedsponsor Musti som skal sørge for at kjæledyrene får en ernæringsriktig start på sitt nye liv.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.