Kunne du tenkt deg å adoptere en hund?

Radio Metro17. juni 20193min0
Gunnar

I samarbeid med FOD (Foreningen for omplassering av dyr) og Musti hjelper vi 4 kjæledyr med å finne et nytt hjem. Musti leverer i tillegg 3 måneder med mat og annet nødvendig til hvert dyr som blir omplassert for å gi kjæledyret en ekstra god start hos den nye familien.

Fire kjæledyr fra FOD skal omplasseres på fire uker.

Denne uka prøver hunden Gunnar å finne et nytt hjem:

Gunnar er en blanding av ambull og preza canario født 2011 (kastrert). Gunnar er tillitsfull og komfortabel med barn. Han ønsker seg et hjem uten annen hund eller katt.

Gunnar er verdens største kosegris. Det Gunnar liker aller best er å kose nesten døgnet rundt – helst i sofa og i seng. Han viser stor tillit og er kjærlig med alle mennesker. Han er glad i å gå tur, men har ikke den beste kondisen, så turer i mer rolig tempo er det beste for Gunnar.

Han ser stor og tøff ut, men er en sart sjel. Hos veterinær er han flink, men skal helst gjemme hodet og søker trøst hos sin tillitsperson.

Han har litt plager med kroppen sin og trenger et hjem som tilbyr moderat fysisk aktivitet. Hos FOD har han blitt fulgt opp av kiropraktor jevnlig og setter nok pris på å få fortsette med dette i nytt hjem. Gunnar er kontaktsøkende og veldig glad i oppmerksomhet. Vi søker etter et kjærlig hjem der han får være mest mulig sammen med mennesket sitt. Gunnar er ikke omgjengelig med hunder eller andre dyr og vi har sett at han kan utagerende mot andre hunder, så ny eier må ha en viss styrke.

Fyll ut skjema om du har tid og forståelse for at jeg kommer til å trenge masse kjærlighet for å bli en trygg hund:

Gunnar har nå funnet et nytt hjem 🙂

Hvert år blir hundrevis av dyr forlatt av sine eiere. Heldigvis har vi aktører som FOD som hjelper til i en overgangsperiode, men dette er dyr som trenger et stabilt hjem. I tillegg har vi med oss hovedsponsor Musti som skal sørge for at kjæledyrene får en ernæringsriktig start på sitt nye liv.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.