Vil at flere skal overvinne frykten for dørstokkmila

Radio Metro28. august 20192min0
Anne-Frydenlund-Hornnes-og-Wenke-Augland

I Kristiansand finnes det et unikt tilbud med en egen treningsgruppe for overvektige. To ganger i uken samles gruppen for trening av crossfit i Kvadraturen og de har et eget opplegg som er spesielt tilrettelagt for tunge kropper. Og to av de vi har snakket med er klare på hvorfor dette tilbudet er viktig.

– Det er jo den dørstokkmila da som vi sliter med alle sammen, det å gå inn i et treningssenter hvor du bare ser tynne, slanke folk og så føler man at man ikke helt passer inn sammen med de. Men når vi er i gruppe som har de samme utfordringene og er litt like på en måte, så er det mye lettere å gjøre noe sammen, forteller Anne Frydenlund Hornnes.

– Det er jo tungt, men en legger jo opp til selv hvor tungt en vil gjøre det. Men du får en gjennomtrening av hele kroppen. Jeg har vært på forskjellige studier tidligere og etterhvert blitt støttemedlem, som mange av oss kanskje gjør. Men dette har faktisk vært en greie for meg som har gjort at jeg stiller opp så å si nesten hver gang, forteller Wenke Augland.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.