Vil at du skal ofre tid til andre
Øystein Sangesland, lokal ambassadør for Vest-Agder og Le Hang Duong, nasjonal kampanjeleder
class="fa fa-camera"> Alf Otto Fagermo

Radio Metro26. mars 20191min0
Øystein Sangesland og Le Hang Duong
Selv om verdensdagen for psykisk helse ikke er før 10. oktober, var det i dag inspirasjonsseminar i Kristiansand for å starte forberedelsene til dagen rundt årets tema som er «Gi tid». – Vi ser jo at i verdens lykkeligste land, så er det mange som sier de er ensomme. Vi vet at Norge er et […]

Selv om verdensdagen for psykisk helse ikke er før 10. oktober, var det i dag inspirasjonsseminar i Kristiansand for å starte forberedelsene til dagen rundt årets tema som er «Gi tid».

– Vi ser jo at i verdens lykkeligste land, så er det mange som sier de er ensomme. Vi vet at Norge er et av landene som ikke får ned selvmordstallene, og vi er faktisk så tøffe at vi tør å spørre om det er fordi vi ikke har tid til hverandre, sier nasjonal kampanjeleder i Verdensdagen for psykisk helse, Le Hang Duong til Metro.

Hun viser til at vi bruker mye tid på sosiale medier, men at årets kampanje ønsker å oppfordre folk til å legge bort mobilen oftere og tilbringe mer fysisk tid sammen med andre, ikke bare digitalt.

Hør mer her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.