– Vi taper mot et bedre lag

Aksell9. mars 20193min0
Vipers – Györ 26-33 (17-17): Györ viste at de hadde minst et ekstra gir enn Vipers i den siste kampen av mellomrunden i Champions League. Men Vipers ender likevel på andreplass i gruppen, fordi CSM Bucurest og Thüringer spilte uavgjort i går. – Jeg er skuffet over at vi er såpass dårlige som vi er […]

– Jeg er skuffet over at vi er såpass dårlige som vi er i 2. omgang, vi henger med i 1. omgang, der er vi ganske effektive i det vi gjør med ball. Men forsvarsspillet vårt over to omganger er dårlig og angrepsspillet i 2. omgang er fryktelig dårlig, sier Ole Gustav Gjekstad.

Der det stod 17-17 til pause, så ble det langt mer målfattig fra de rosa etter hvilen. På tolv minutter hadde Vipers bare klart å score tre mål mot ungarerne, som på det tidspunktet hadde nettet åtte ganger. Og det ble aldri noen skikkelig opphenting utover i omgangen.

For Kari Brattset ble det et hyggelig gjensyn med det som var hennes hjemmearena frem til i fjor sommer.

– Det var helt fantastisk å være tilbake her. Jeg synes denne hallen har enormt god stemning og det er så mange gode mennesker her som jeg savner og det var veldig, veldig fint å være tilbake, sier Brattset.

Vipers motstander i kvartfinalen er Buducnost, som de møtte i fjor i Champions League. Da endte det med et knepent tremålstap i Montenegro, mens Buducnost ble slått i Aquarama med ti mål. Hjemmekampen i Aquarama spilles en gang i løpet av palmehelgen.