Vi er din lokalradio på FM!

Radio Metro1. januar 20192min0
Til tross for at det nasjonale FM-nettet ble slukket her på Agder sommeren 2017, er det fortsatt lyd i din gamle FM-radio over store deler av Agder. Myndighetene har gitt oss lov til å sende på FM til minst 2022 og vi har ingen planer om å slukke våre sendinger. Derfor er det bare å […]

Til tross for at det nasjonale FM-nettet ble slukket her på Agder sommeren 2017, er det fortsatt lyd i din gamle FM-radio over store deler av Agder.

Myndighetene har gitt oss lov til å sende på FM til minst 2022 og vi har ingen planer om å slukke våre sendinger. Derfor er det bare å søke oss inn på de frekvensene som vi er på over store deler av Agder. Men vi er selvsagt også på DAB+ fra sendepunkter på Odderøya, Greipstad og Fjæreheia, som betyr at vi kan høres på DAB+ i store deler av Kristiansand, Søgne, Arendal og Grimstad. Og sendingene er selvsagt også tilgjengelige på nettradio og via diverse radioapper.

Se vår frekvensoversikt for mer informasjon om hvor du finner oss.

Tips oss!

Vi ønsker også å sette fokus på det som skjer i Agder og setter veldig stor pris på hjelp av deg som lytter. Vi har en SMS/MMS-tjeneste med kodeord METRO til 2105 som kan benyttes, i tillegg til vårt kontaktskjema som du finner her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.