Velkommen til vårt nyeste medlem!
Thia Olivia Dahl er den nye medarbeideren på Radio Metro!

Radio Metro11. august 20202min0
Thia Portrett

Radio Metro presenterer vårt ferskeste tilskudd i redaksjonen, Odølingsjenta Thia Dahl!

– Der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Jeg kommer fra et lite sted kalt Skarnes, i Sør-Odal. Kjent for både Øystein Sunde og Maarudfabrikken som vi er så glad i. Nå har jeg pakket ned felleskjøpsdressen og langstøvlene, men bygdesjarmen har jeg tatt med meg inn til hovedstaden.

For Thia er det viktig at alle stemmer blir hørt, og med en stor radiodrøm er det akkurat dette hun vil.

– Jeg vil at lytterne vil sitte og høre på noen de kan kjenne seg igjen i, noen man føler seg trygg med og lyttet til.

Thia Olivia Dahl
Thia har ikke noe i mot å bli tatt bilder av, men er ikke alltid like lett å holde seg seriøs.

Det å velge en favorittlåt har vært litt vanskelig, for Thia hører på all musikk, uansett sjanger.

– Jeg tror jeg må gå for «Dreams» av Fleetwood Mac. Dette har vært en av mine go-to låter denne sommeren. Hver morgen har jeg spilt denne mens jeg har gjort meg klar før sommerjobben, og den setter virkelig humøret for resten av dagen.

 

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.