Vår nye praktikant, Eline (20), endelig på plass

Mina16. august 20233min0
IMG_0692 1
Da har jenta fra Lillestrøm endelig kommet igang med praksisplass i Radio Metro.

– Først: Jeg har alltid vært glad i å prate for å si det mildt, så det måtte bli radio. Om jeg derimot skal si hva folk kanskje forbinder meg med først og fremst, vil det nok være latteren min. Jeg håper du får høre den på Radio Metro ganske snart 🙂

Eline (20) har drevet med musikaler og teater siden hun var liten, men etter å ha vært med på mange oppsetninger har hun lært at hun liker seg bedre i kulissene. Da hun fikk muligheten til å jobbe i Radio Metro nølte hun ikke et sekund før hun takket ja! Her får hun mulighet til å være både foran og bak «kulissene», eller mikrofonen om du vil.

– Musikk og radio har alltid vært en del av oppveksten min, og nå skal jeg få muligheten til å lære enda mer i Radio Metro. Jeg har alltid vært glad i elektroniske «gadgets», og har det siste året fått mer interesse for alt det morsomme jeg finner i et radiostudio. Dessuten liker jeg godt lydmediet generelt, enten det er intervjuer med kjente og ukjente mennesker, eller arbeidet i for- og etterkant for at resultatet skal bli best mulig ut til lytteren.

– Jeg er veldig glad i norsk musikk, og akkurat nå for tiden har jeg et hjerte for Chris Holsten. Jeg oppdaget musikken hans for cirka et år siden, jeg kjenner meg ofte igjen i tekstene han skriver. jeg opplever de som nære og personlige. For meg er det viktig at en sang ofte har en god tekst, det gir meg en ekstra dimensjon og forståelse. Han er dessuten en veldig hyggelig person, og siden han også kommer fra Lillestrøm så er det litt ekstra stas for ei jente fra samme by.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.