– Utsøkt drama fra skaper av ‘The Wire’
The Deuce er tilbake på HBO - Radio Metro

Linda Holzerland14. september 20183min0
The Deuce

Trenger du noe å bruke helgekveldene på? Pål Nordseth fra Filter Film & TV gir deg ukens streaminganbefalinger!

Condor, TV2 Sumo

– Bare navnet pirrer nysgjerrigheten til spionthriller-konsumenter, i hvert fall de som har nådd en viss alder, ler Nordseth. Serien er nemlig basert på boka «Six Days of the Condor» fra 1974 og filmen «Three Days of the Condor» fra året etter. – Både boken og filmen er noe av det beste sjangeren har å tilby, legger Nordseth til.

Den nye serien beskrives som en blanding av de to tidligere verkene, og er oppdatert til vår tid. I likhet med originalene handler det om en ung CIA-analytiker som finner alle kollegene på kontoret myrdet. Snart viser det seg at han står overfor en indre fiende i etterretningsetaten.

– Serien har fått gode kritikker som en smart vri på en gammel klassiker, og skaperne har allerede fått klarsignal for å lage en sesong til, avslutter Nordseth.

Se serien her

The Deuce, HBO
Maggie Gyllenhaal
Maggie Gyllenhaal i HBOs ‘The Deuce’

– Nyt James Franco og Maggie Gyllenhaal i The Wire-skapernes utsøkte drama om New York Citys syndigste, mest Weimar-aktige æra: 70-tallet. Endelig får vi en ny sesong, utbryter Nordseth. 

I sesong 2 har serien forflyttet seg til 1997, fem år etter handlingen i sesong 1. Byen er konkurs og kriminaliteten herjer, men i sidegatene til Times Square går platåskoene fortsatt på fest for å ta dop og høre punk og disco. Bordeller spretter opp på alle gatehjørner som ikke allerede er beslaglagt av et pornofilmsett. 

– Og som om det ikke er grenser for hvor morro man kan ha det, er det en gryende homo- og kvinnesaksrevolusjon på gang, forteller Nordseth. – Samtidig pønsker politikere og politi på hvordan det hele kan ryddes opp for å skape den familievennlige turistmagneten vi i dag kjenner byen som.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.