Unggutt matchvinner med sitt første mål

Start – Tromsdalen 2-0 (1-0): Det ble litt for spennende i kampen som var mellom topp og bunn i OBOS-ligaen. Martin Ramsland fikk notert seg for sitt første mål for Start. Det samme gjorde Sander Sjøkvist som fikk starte i en uvant rolle.

– Vi har jobbet godt denne uka med å preppe hvordan posisjonen fungerer og jeg føler jeg har tatt opp det som er viktig i en posisjonen og følte jeg gjorde en vel så god kamp, sier Sjøkvist til Radio Metro Sørlandet.

Han noterte seg på scoringslisten på en dag der det var nærmest enveiskjøring mot Theodor Nilsen i Tromsdalen-målet. NTB sin sjansestatistikk sier 12 skudd mot mål mot Tromsdalens éne og Aron Sigurdarson hadde absolutt ikke dagen foran mål med flere 100 prosents sjanser som ikke ville mellom stengene eller forbi Nilsen i bortelagets mål.

– Det er utrolig at vi ikke utnytter de sjansene vi får, sier Joey Hardarson som gjerne skulle sett at 2-0-målet kom tidligere enn i det 79. minutt.

Med dagens seier klatret Start forbi Sandefjord på tabellen med bedre målforskjell, men med samme poengsum. Allerede torsdag venter en ny kamp, da er det Skeid borte og Tom Nordlies menn spilte uavgjort mot Sandefjord på lørdag.

Avspark er 19:00 og vi starter nedtellingen på radioen din allerede kl. 17:00.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.