– Ulidelig spennende krigsdrama

Linda Holzerland4. januar 20194min0
das boot

Det har for mange vært en inneklemt uke, og om du har gått tom for ting å se på i juleferien er Pål Nordseth fra Filter Film & TV klar med nye streamingtips.

Black Mirror: Bandersnatch, Netflix
black mirror
Fra den femte sesongen Black Mirror kommer en interaktiv episode

– Den mye omtalte interaktive tv-episoden, der du følger en ung dataprogrammerer på 80-tallet og hans arbeid med å lage et interaktivt dataspill basert på en interaktiv bok. Underveis må du bruke fjernkontrollen for å gjøre valg på hovedpersonens vegne, og valgene du tar, avgjør hvordan handlingen utvikler seg, forklarer Nordseth.

– Jeg tror dette er mer en gimmick enn fremtidens tv-fortelling. Men det er morsomt likevel, og kan fort gi deg mange timer underholdning når du etterhvert får trangen til å ta skritt tilbake i fortellingen og prøve ut nye valg.

Det er i alt fem hovedspor, og den totale spilletiden varierer fra 40 minutter til to og en halv time.

– Er du vel bevandret i Black Mirror kan du i tillegg more deg over mange referanser til tidligere episoder.

Se episoden her

Das Boot, NRK
das boot 2
Det er ubåtdrama Pål Nordseth byr på i ukens streamingtips

– Das Boot er en ny serie som følger opp den klassiske krigsfilmen fra 1981, som ble en stor seersuksess for Sky Germany. Har du anlegg for klaustrofobi kan jeg garantere at nervene dine får kjørt seg allerede fra første episode, idet vi befinner oss på en ubåt. 

– Har du sett The Imitation Game, vet du hvordan britene knakk den tyske sambandskoden, og trusselen om torpedering er nå overhengende. Vi får også møte dem som er igjen på land – blant annet en kvinne med et hemmelig forhold og lojalitetskonflikt mellom den tyske og franske tropper. To ulidelig spennende episoder er lagt ut, to nye kommer tirsdag.

Se serien her

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.