Tror på et godt lokalvalg for Høyre i sør

Statminister Erna Solberg besøker Sørlandet i anledning Arendalsuka og gjestet tirsdag restauranten Under i Lindesnes, Buen kulturhus i Mandal, Fiskebrygga og Torvet i Kristiansand. Under en appell på Torvet i Kristiansand så mente hun at det ikke er nødvendig for velgerne i Kristiansand å velge en annen ordfører enn dagens ordfører, Harald Furre. I både Kristiansand og kommende nye Lindesnes er det en stor trussl fra den ikke-borgerlige siden, men statsministeren ser positivt på fortsatt blått styre i de nye storkommunene.

– Jeg tror vi har gode sjanser for å både bli det største partiet i Agder og få fylkesordfører og ikke minst så har vi mange gode ordførerkandidater, både på gjenvalg og i nye kommuner, så jeg tror jo vi skal gjøre et godt valg her. Men så er det selvfølgelig opp til oss å brette opp ermene og slåss for alle stemmene. Vi banker på dører og snakker med folk, og vi snakker om hva vi vil, sier Solberg.

Mandagens partilederdebatt på NRK under Arendalsuka tror ikke statsministeren vil gi spesielt god effekt på grunn av at den var uryddig, men underholdene. Hun mener likevel det er nødvendig at rikspolitikerne er synlige til tross for at det er et lokalvalg denne høsten.

Hør mer her.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.