Tror på et godt lokalvalg for Høyre i sør

Radio Metro14. august 20192min0
Erna-Solberg-Kristiansand-august-2019

Statminister Erna Solberg besøker Sørlandet i anledning Arendalsuka og gjestet tirsdag restauranten Under i Lindesnes, Buen kulturhus i Mandal, Fiskebrygga og Torvet i Kristiansand. Under en appell på Torvet i Kristiansand så mente hun at det ikke er nødvendig for velgerne i Kristiansand å velge en annen ordfører enn dagens ordfører, Harald Furre. I både Kristiansand og kommende nye Lindesnes er det en stor trussl fra den ikke-borgerlige siden, men statsministeren ser positivt på fortsatt blått styre i de nye storkommunene.

– Jeg tror vi har gode sjanser for å både bli det største partiet i Agder og få fylkesordfører og ikke minst så har vi mange gode ordførerkandidater, både på gjenvalg og i nye kommuner, så jeg tror jo vi skal gjøre et godt valg her. Men så er det selvfølgelig opp til oss å brette opp ermene og slåss for alle stemmene. Vi banker på dører og snakker med folk, og vi snakker om hva vi vil, sier Solberg.

Mandagens partilederdebatt på NRK under Arendalsuka tror ikke statsministeren vil gi spesielt god effekt på grunn av at den var uryddig, men underholdene. Hun mener likevel det er nødvendig at rikspolitikerne er synlige til tross for at det er et lokalvalg denne høsten.

Hør mer her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.