Trodde du Hjemme Alene bare kan skje på film?
BPE2X6 JOHN HEARD & CATHERINE O'HARA HOME ALONE 2: LOST IN NEW YORK (1992)

Linda Holzerland15. mars 20193min0
JOHN HEARD & CATHERINE O'HARA HOME ALONE 2: LOST IN NEW YORK (1992)

Hver helg samler reporter Johannes sammen de morsomste sakene fra uken som har gått. Har du forslag til en sak? Send en mail til johannes@radiometro.no

Hjemme Alene blir virkelighet

Det er kanskje foreldres verste mareritt…

Tirsdag kom nyheten om et fly som tok av fra King Abdulaziz lufthavn i Saudi Arabia, som kontaktet kontrolltårnet og ba om tillatelse til å snu og lande igjen. Da tårnet spurte hva som var årsaken, forklarte piloten at en dame på flyet hadde glemt igjen ungen på terminalen. Det hele er som tatt ut av scenarioet til en Hjemme Alene-film. Operatøren i kontrolltårnet filmet hele seansen og la klippet ut på sosiale medier.

Les hele saken her

Kom på forsiden av avisen – basert på en løgn

Det var tirsdag 5. mars, at Akershus Amtstidene trykket opp en forside om lokalgutten Joachim. Han hadde nemlig sikret seg en stor rolle i NRKs Heimebane.

Faksimile av Amta fra tirsdag 5. mars

Det var bare ett problem, han er kun statist. Etter en bytur hadde nemlig Joachim selv tipset avisen, og da de ringte han opp igjen var han for flau til å innrømme sin løgn, så han smurte heller tykt på. Heldigvis krøp han til korset til slutt. Til nettavisen Medier24 sier 26-åringen at han kanskje er med i bakgrunnen og knytter skolissene.

Les hele saken her

Et ekte grønnsaksorkester

Rett fra Wien, kanskje verdens hovedstad for klassisk musikk, dekket BBC sitt reisemagasin denne uken et tilskudd til byens arv. Et grønnsaksorkester. Ca. 50 kg med grønnsaker går med på å lage instrumenter til dette turnerende instrumentet. Hvordan det høres ut? De har allerede ett album på Spotify du kan nyte.

For å høre mer og lese hele saken, trykk her

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.