Travel nyttårskveld for politiet

Radio Metro1. januar 20195min0
Det var nok å henge fingrene i for Agder-politiet ved overgangen til det nye året. Mange av utrykningene og hendelsene var relatert til fyrverkeri, men det var også trafikale hendelser i løpet av kvelden og natten. Kl. 19:09 rykket politiet ut til en melding om flere ungdommer som trosset forbudet om å sende opp fyrverkeri […]

Det var nok å henge fingrene i for Agder-politiet ved overgangen til det nye året. Mange av utrykningene og hendelsene var relatert til fyrverkeri, men det var også trafikale hendelser i løpet av kvelden og natten.

Kl. 19:09 rykket politiet ut til en melding om flere ungdommer som trosset forbudet om å sende opp fyrverkeri innenfor Kvadraturen. En person ble innbragt til arresten og ble siden anmeldt og bortvist fra sentrum.

Kl. 20:20 fikk politiet melding om et skilt som lå i veien ved utgangen av Baneheitunnelen i vestgående retning. Det skulle være et fartsgrenseskilt.

Kl. 21:26 måtte politiet i Vennesla sende en bilfører til legevakt for blodprøve. De hadde fått melding om en mulig beruset bilfører i sentrum. Han kjørte en bil som var påsatt skilter som ikke stemte med kjøretøyet han satt i.

Kl. 22:55 rykket politiet ut til røverstreker i Tangvall i Søgne etter å ha fått melding om ungdommer som tente på søppelbøtter.

Kl. 00:25 fikk politiet melding om en brann i en enebolig på Vetheiene i Kristiansand. Det skal ha begynt å brenne litt i gangen da personene i boligen skulle tenne stjerneskudd. To personer skal ha fått i seg røyk.

Kl. 00:42 kom det inn en melding om en kollisjon mellom en traktor og en personbil i Grimstad. Traktoren skal ha kjørt videre. Det oppstod ingen personskader. Drøye tjue minutter senere fortalte politiet på Twitter at de hadde truffet på traktoren og fikk kontroll på traktorføreren.

Kl. 00:50 ble en person anmeldt for uvettig bruk av fyrverkeri i Tresse. Vedkommende skal ha tent på et batteri midt blant folkemengden som hadde samlet seg der. Politiet bortviste da denne personen fra sentrum resten av natten.

Kl. 01:05 skal det ha gått av et fyrverkeri inne på et utested i Kvadraturen. Politiet grep da inn og tømte stedet.

Kl. 01:11 ble en person anmeldt i Tvedestrand for å ha skutt fyrverkeri mot en personbil.

Kl. 01:18 ble en person pågrepet for å ha knust en rute i Kvadraturen i Kristiansand.

Kl. 01:25 skal en person ha blitt slått ned utenfor et utested i Tvedestrand. Vedkommende ble kjørt til legevakten av ambulanse.

Kl. 01:37 ble to personer bortvist fra sentrum resten av natten etter bråk. En av disse fulgte ikke meldingen fra politiet og ble satt i arresten.

Kl. 01:54 ble en person pågrepet etter å ha ødelagt et gjerde på Stoa i Arendal.

Kl. 02:27 ble en person i Arendal sentrum anmeldt for urinering, åtte minutter senere skjedde det samme i Kvadraturen i Kristiansand.

Kl. 02:37 ble en person slått i ansiktet av en annen i sentrum. Gjerningspersonen ble pågrepet.

Kl. 02:59 fikk politiet melding om en personbil som ble kjørt av en annen personbil. Den ene av bilene skal ha kjørt videre fra stedet. Da politiet rykket ut og fikk observasjon på den aktuelle bilen som stod parkert utenfor en adresse i området, fikk de også kontakt med bilføreren. Vedkommende ble kjørt til legevakten og ble fratatt førerkortet.

Kl. 04:50 måtte politiet vekke en busspassasjer i Kristiansand som hadde sovnet ombord på en buss. Personen ble kjørt hjem.

Kl. 04:56 fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt utfor veien på riksvei 9 ved Vennesla. Det skal ha vært glatt på stedet og Vegtrafikksentralen ble varslet.

Kl. 05:40 fikk politiet melding om en bil som stod i veibanen langs Frolandsveien ved Utvatn. Det var ingen personer i eller ved bilen og bilberger ble til slutt bestilt.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.