Torsdag starter Dark Season

Radio Metro8. oktober 20192min0
Liv, Nina, Bjøro Håland, Dark Season

En av de lengstlevende festivalene på Sørlandet går av stabelen denne uken med et fullstappet program både i Domkirken på torsdag og for tredje året på rad i et telt på Øvre Torv fredag og lørdag. Årets program bærer preg av å fremme festivalopplevelsen.

– Selvfølgelig skal det musikalske stå i sentrum, men siden vi har nå fått telt på Øvre Torv, så er det jo klart at en skal tenke på størrelsen på lokalet, hvilken lyd en har der inne, tilbudet på mat og drikke. Så det blir en totalopplevelse med tre konserter fredag og tre konserter lørdag. Det tror vi gjør at det blir en kveld hvor du kan begynne med mat så er du der til vi er ferdige klokken 01:00 og storkoser deg, forteller Nina Håland til Radio Metro.

Hun har overtatt stafettpinnen etter Liv Håland som sammen med Sigbjørn Nedland startet festivalen som en ren folk-/country- og rootsfestival i 1998. Da var Quartfestivalen på sitt største. Mens Dark Season har overlevd både Quartfestivalen og Odderøya Live.

På årets plakat finner vi artistene Sordal, Spinning Wheels Band, Onsdagsbandet, Dark Side of the Wall, Østre Gasværk og ikke minst The September When.

– Vi er jo stolte. Morten [Abel] har vi hatt før, men vi har ikke hatt [The] September When, så da de kom på veien så sa vi at vi var nødt for ha med dem. De passer perfekt i teltet, sier Håland.

Hør mer her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.