Tok andreåret på Gran Canaria

Radio Metro15. januar 20192min0
Et av utdanningsstedene som er representert på utdanningsmessen i Gimlehallen, er Colegio Noruego, som er en norsk skole på Gran Canaria. Denne tilbyr godkjent opplæring både for elever på grunnskolen og videregående skole. Marlin Tendvall startet på KKG, men valgte å ta VG2 på Kanariøyene etter å ha besøkt fjorårets messe. – Det er kanskje […]

Et av utdanningsstedene som er representert på utdanningsmessen i Gimlehallen, er Colegio Noruego, som er en norsk skole på Gran Canaria. Denne tilbyr godkjent opplæring både for elever på grunnskolen og videregående skole. Marlin Tendvall startet på KKG, men valgte å ta VG2 på Kanariøyene etter å ha besøkt fjorårets messe.

– Det er kanskje det beste valget jeg har tatt noen gang, sier Tendvall til Metro Sør.

Hun hadde familie på Gran Canaria, men hadde et sterkt ønske om å bo på skolen sammen med June Sæther, som fullfører sin videregående opplæring ved skolen.

– Jeg hadde lyst til å prøve noe nytt og jeg er veldig glad i å reise, og jeg tok det ganske spontant. Fordi du trenger ikke søke innen fristen. De tar deg inn på en måte når det passer for deg også. Og jeg har aldri sett meg tilbake, derfor fullfører jeg også vgs på Colegio Noruego, sier Sæther.

Hør mer her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.