Tilbehør til bilen din

Radio Metro10. juni 20192min0
black-and-white-car-vehicle-vintage-474

Enhver bileier vet at kjøp av reservedeler og forbruksvarer til bilen ikke er nok.
Ofte vil sjåføren forbedre kjørekomforten, utstyre bilen med ekstrautstyr som ikke er montert fra fabrikk, eller endre bilens utseende. Det finnes en rekke bilprodukter til dette.
Det finnes elektronisk utstyr, som inkluderer forskjellige innretninger som navigasjonssystem, lydanlegg, digital videoopptaker, parkeringskamera, dekktrykk-overvåkning, lyd og video-anlegg, mobiltelefon-lader, luftrenser, støvsuger.
I tillegg til det finnes det en rekke sikkerhets-systemer for sjåfør og passasjerer, så vel som teknisk stand på bilen. Dette kan være jekk, førstehjelpsutstyr, brannslukkere, startkabler, batteriladere, sidespeil, manometre og luftkompressorer for dekk.
En annen kategori omfatter barneseter og setebelter.

Når det gjelder forbedring av komforten inni bilen, finnes følgende populære produkter: koppholdere og brett, bagasjeorganisering, hundematter og -nett, samt kjølere for mat og drikke.
En annen kategori består av produkter som tillater endring av bilens ytre. Dette kan være farget film, hjulkapsler, beskyttelsesbelegg for dører og støtfangere etc.
Et slikt utvalg hjelper enhver bileier til å finne en rekke utstyr etter behov og ønske.

Informasjon gitt av autodeler.co.no.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.