Tilbehør til bilen din

Enhver bileier vet at kjøp av reservedeler og forbruksvarer til bilen ikke er nok.
Ofte vil sjåføren forbedre kjørekomforten, utstyre bilen med ekstrautstyr som ikke er montert fra fabrikk, eller endre bilens utseende. Det finnes en rekke bilprodukter til dette.
Det finnes elektronisk utstyr, som inkluderer forskjellige innretninger som navigasjonssystem, lydanlegg, digital videoopptaker, parkeringskamera, dekktrykk-overvåkning, lyd og video-anlegg, mobiltelefon-lader, luftrenser, støvsuger.
I tillegg til det finnes det en rekke sikkerhets-systemer for sjåfør og passasjerer, så vel som teknisk stand på bilen. Dette kan være jekk, førstehjelpsutstyr, brannslukkere, startkabler, batteriladere, sidespeil, manometre og luftkompressorer for dekk.
En annen kategori omfatter barneseter og setebelter.

Når det gjelder forbedring av komforten inni bilen, finnes følgende populære produkter: koppholdere og brett, bagasjeorganisering, hundematter og -nett, samt kjølere for mat og drikke.
En annen kategori består av produkter som tillater endring av bilens ytre. Dette kan være farget film, hjulkapsler, beskyttelsesbelegg for dører og støtfangere etc.
Et slikt utvalg hjelper enhver bileier til å finne en rekke utstyr etter behov og ønske.

Informasjon gitt av autodeler.co.no.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.