The Voice-Mads klar for knockoutrunde: – Klart jeg gruer meg
Mads Gjetmundsen / Ma Jester / Foto: TV2

Linda Holzerland23. april 20214min0
Mads Gjetmundsen / Foto: TV2

Sangkonkurransen The Voice har rullet i kjent stil på fjernsynet en god stund nå – dommerne Ina Wroldsen, Yosef Wolde-Mariam, Espen Lind og Matoma har plukket ut sine største favoritten, og i kveld er det duket for knockoutduell mellom Mads Gjetmundsen fra Eina på Toten, og Natan Dagur som opprinnelig er fra Island.

Sammen skal de gjøre låten «Watermelon Sugar» av Harry Styles, noe som vil sette skikkelig fres, fart og stemning i studio.

Gruer seg

Det var en enormt gira og spent Gjetmundsen som løfta røret når vi ringte artisten for å slå av en prat. Han selv har tenkt å benke seg foran tv-en i kveld for å se duellen.

– Det blir å jekke opp en liten bjørnunge, det har jo blitt en greie siden The Voice starta, smiler Gjetmundsen.

Karen fra Toten som går under artistnavnet Ma Jester har produsert og skrevet egen musikk en god stund nå, men det er første gang han er med i en sangkonkurranse i et slikt format. Første gang han sto på en scene var sammen med Murphys LaW med låta «Åbbor» i MGP Junior.

– Det er klart jeg gruer meg, det er jo stort å skulle synge foran så mange folk, og så mange som følger med og heier. Man vil jo innfri, forteller Gjetmundsen.

Kjærlighet hos frisøren

Med å bli et kjent ansikt på fredagskvelden så kommer det jo også tilhengere som vil bli kjent med unggutten, men noe ungkar er han ikke. Kjærligheten dukka plutselig opp i en frisørsalong.

– Jeg fant ei dame i fjor faktisk! Jeg skulle klyppe meg siden jeg skulle spille inn musikkvideo med bandet mitt Ma Jester. Også kommer det inn ei dame, og hu er slående vakker – så viser det seg at hu er venninna til hu som klipper meg. Også spør dem om jeg skal være med å spise sushi med dem etterpå, og så klart skal jeg være med på det. Etter det ble jeg hodestups forelsket, smiler Gjetmundsen.

Med andre ord er det liten sjanse til å kapre hjertet til totningen.

– Jeg er veldig opptatt, kan man si, gliser han.

 

 

 

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.