Fajitamiks gjør seg ikke bare godt opp i kjøttdeigen til Taco-fredagen. Den gjør seg også godt som en krydderblanding til laks! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk laksefilet
- 1 pk fajitamiks
- 3 avokado, i små terninger
- 1/2 rødløk, i tynne skiver
- 1-2 friske chilipepper, uten frø og hinner, finhakket
- 1 ss olivenolje
- 3 lime
SLIK GJØR DU
Forvarm stekeovnen til 180 grader. Hell fajitamiksen på et fat og vend laksefiletene i den slik at alle sidene blir godt dekket. Legg på et stekebrett dekket med bakepapir og sett i den forvarmede ovnen. La stå til fisken er knapt gjennomstekt – rundt ti minutter. Samtidig, lag avokadosalsa: Bland sammen avokadoterninger, rødløk, chilipepper og olivenolje, og smak til med presset limesaft. Serveres med ris.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.