Teaterfestival fra Barcelona

Radio Metro1. februar 20191min0
Kulturhuset Teateret arrangerer denne helgen en real teaterfestival med skuespillere fra det glade Syden. Tre forestillinger på kort tid med muligheter for hele familien til å bli underholdt.  Tre skuespillere fra Barcelonas teatermiljø skal spille i alt tre forestillinger, med klovneaktig barne- og familieforestilling, en mimisk fortelling om hvordan en mann mistet sine bein og […]

Kulturhuset Teateret arrangerer denne helgen en real teaterfestival med skuespillere fra det glade Syden. Tre forestillinger på kort tid med muligheter for hele familien til å bli underholdt. 

Tre skuespillere fra Barcelonas teatermiljø skal spille i alt tre forestillinger, med klovneaktig barne- og familieforestilling, en mimisk fortelling om hvordan en mann mistet sine bein og en musikalsk forestilling om scenemusikeres sjalusi og kamp om publikums gunst.

Initiativtaker Knut Østrådal trekker veksler til sin gamle kjenning Giert Werrings Figurteaterfestivalen.

– I forbindelse med at det gamle teateret er blitt et nytt kulturhus, kom det på banen dette med å gjenskape den ånden som eksisterte da figurteaterfestivalen blomstret og satte Kristiansand på kartet. Så da var det å smi mens jernet er varmt, forteller Østrådal til Metro Sør.

Hør hele intervjuet her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.