Tar opp kampen med skjerm i bil

– Seks av ti foreldre er ofte eller av og til uenige med barna om hvor mye tid de unge bruker foran skjerm, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i medlemsorganisasjonen NAF.

Hun forteller om NAFs nye podcast som skal være et alternativ for barn og foreldre som har lyst på morsom, trafikksikker og underholdende fellestid i bilen.

Familiequiz

Podcasten «Forsetet mot baksetet» er produsert sammen med den kjente barneprogramlederen Stian Barsnes Simonsen. Fem episoder av podcasten er tilgjengelige før påskeferien 2021.

– Det blir fort til iPader og telefoner når man er på kjøretur, og da blir det som en usynlig vegg mellom forsetet og baksetet. Det er også noe vi vil med podkasten – vi vil rive ned den veggen, og skape mer hygge, sier Stian Barsnes Simonsen.

Podcasten er en morsom spørrelek hvor store og små i bilen kan konkurrere mot hverandre når de er på kjøretur. Konseptet er like enkelt som det er genialt: Barna til Stian Teodor (13) og Erica (8) i baksetet konkurrerer med den voksne i forsetet, og inviterer lytterne til å delta og spille mot hverandre i bilen, skriver NAF i en pressemelding.

Skjermtid i bilen kan byttes ut med hyggelig familie-quiz fra Stian Barsnes Simonsen og NAF. Foto: NAF

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.