Tar nettet med storm

Radio Metro7. mai 20215min0
Safari på Safari

Youtube-sensasjonen Safari på Safari har høstet lovord fra blant annet Thomas Numme og Harald Rønneberg for å lage genuint og koselig underholdningsprogram – noe de mener er vanskelig i en underholdningsbransje der det er om å gjøre å sjokkere og skape overskrifter.

Safari Shabani (24) kom fra Zambia til Norge i 2014 – den første tiden lærte han norsk gjennom kurs, men lærdommen om Norge fikk han først når filmgjengen i Lucky View dro han med på Norgesferie.

– Jeg gikk norsk kurs i seks måneder. Jeg måtte jo jobbe for å lære meg norsk, men jeg gikk på videregående, så mye ble lært der, forteller Shabani.

Høster ros

Nå er gjengen som kaller seg «bassene» i gang med nok en Norgesferie, og sesong to av «Safari på Safari», der hovedpersonen selv får oppleve kong vinter på nært hold.

– Det har vært veldig rørende, det er veldig vanskelig å sette ord på det. Det har vært veldig digg, jeg har sett veldig mye, og lært veldig mye, forteller han.

Youtube-serien har fått enorm oppmerksomhet på alle sosiale medier, og nå også hos God Morgen Norge, Senkveld med fler. I podkasten «Thomas og Harald skriver dagbok» høster programmet ros av talkshow-legendene.

– Det er en så varm, uironisk og deilig underholdning, det hele er så fint, forteller Numme i podkasten.

– Det er ikke så lett å lage den kombinasjonen der, og det er veldig kult at neste generasjon også lager noe sånt, og ikke alltid må være så hardtslående og ironiske i det de gjør, forteller Rønneberg.

Trender

Bassene som består av Morten Sandvik, Emil Pettersen og Safari Shabani har trendet stort på sosiale medier, og spesielt TikTok der klippene deres blir sett av titusener hver gang de legger ut noe.

Også gjennom podkasten deres på youtube, snakker de varmt om hverandre, men Shabani kan røpe litt bakom-stoff fra turene de har vært på.

– Morten, han bruker så innmari lang tid i dusjen, vi må mase skikkelig på han, ler Shabani.

Nye episoder av sesong to av «Safari på Safari» kan du se hver søndag på Loff sin youtubekanal.

@loff.noPilking med swag 😎 ##safaripåsafari♬ original sound – Loff

 

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.