Tagliatelle med kylling og blåmuggostsaus

Linda Holzerland27. mai 20202min0
Blåmuggpasta

Visste du at blåmuggost ikke bare passer godt til kjeks, men også som pastasaus? Denne retten fungerer også meget godt som en vegetarmiddag hvis du dropper kyllingen og spekeskinken. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 15-20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pakke kyllingfilet
  • Tagliatelle til 2 personer
  • 1 ½ dl fløte
  • 70 g blåmuggost
  • ½ rødløk i skiver
  • 125 g sukkererter i biter
  • 4 skiver spekeskinke, sprøstekt
  • 1 neve valnøtter
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Rist valnøttene i en tørr stekepanne eller stek de i stekeovnen ved 180 °C i 5 minutter. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i en stekepanne til den er gjennomstekt. Legg til side. Kok pasta etter anvisning på pakken. Mens pastaen koker smeltes litt smør i en liten gryte. Stek løken i smør i ca. 1 minutt, tilsett blåmuggost og kremfløte. Kok opp og la det småkoke i ca. 5 minutter. Tilsett den stekte kyllingfileten og sukkerertene de 2 siste minuttene. Smak til med salt og pepper. Ha sausen over pastaen, topp med valnøttene og spekeskinka.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.