Tagliatelle er kanskje den beste typen pasta vi vet om, og den blir enda bedre med kremet kjøttdeig til! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk kjøttdeig
- ½ gul løk, grovhakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 70 g blandet sopp i skiver
- 100 g erter
- Tagliatelle til 2 personer
- 1,5 dl creme fraiche
- 1 ss grov sennep
- Salt og pepper
SLIK GJØR DU
Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Stek kjøttdeig i olje på middels varme. Tilsett løk og hvitløk etter noen minutter og stek videre. Soppen tilsettes mot slutten av steketiden. Bland creme fraiche og sennep i en bolle og rør godt. Smak til med salt og pepper. Tilsett creme fraiche-blandingen i kjøttdeigen og rør rundt. Serveres med tagliatelle.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.