
I dag skal vi prøve oss på en ny tacovariant. Den er super enkel og ferdig på null komma niks. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1-2 pk kylling
- 1 crème fraîche
- 1 chunky salsadip
- 1 liten boks maiskorn
- 2 avokado i terninger
SLIK GJØR DU
Forvarm ovnen til 180 grader. Del hver kyllingfilet i to, og spre kyllingstykkene ut på et bakebrett. Topp hvert av dem først med en liten skje crème fraîche, og deretter med en skje salsadip. Strø maiskorn på toppen. Sett inn i ovnen, og stek til kyllingen er gjennomstekt – ca. 10 minutter. Strø avokadoterninger på toppen, og server med tortillachips og mer salsadip og crème fraîche.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.