Tacoboller med mango- og avocadosalsa

Linda Holzerland26. februar 20202min0
Tacoboller med mango- og avocadosalsa

Vi lengter etter sommeren og er klare for grillsesongen, men du trenger ikke nødvendigvis grill for å lage tacoboller 🙂 Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pakke kjøttdeig
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 sjalottløk
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts finhakket, frisk koriander
  • Salt og pepperMango- og avocadosalsa:
    ½ mango i terninger
    ½ avocado i terninger
    ½ rød chili, finhakket
    2 stilker vårløk
    Saften av ½ sitron
    1 ss olivenolje
    Salt og pepperGrønn salat
    Tortillalefser

 

SLIK GJØR DU

Tenn grillen. Skjær mango og avocado i terninger. Kutt vårløken i små ringer og finhakk chili. Rør sammen sitron, olje, salt og pepper i ei skål. Ha alle ingrediensene til salsaen i skålen og bland sammen. Finhakk hvitløk, koriander og sjalottløk. Bland sammen kjøttdeig, løk og krydder. Bruk en spiseskje til å forme små boller. Stek bollene på grillen eller i en stekepanne til de er gjennomstekte. Prøv én tacobolle først, så ser du hvor lang tid den trenger. Server tacobollene i tortillalefser med salsaen og en grønn salat.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.