Sommeren er her og vi er klare for grillsesongen, men du trenger ikke nødvendigvis grill for å lage tacoboller 🙂 Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pakke kjøttdeig
- 2 fedd hvitløk
- 1 sjalottløk
- 1 ts paprikapulver
- 1 ts spisskummen
- 1 ts finhakket, frisk koriander
- Salt og pepperMango- og avocadosalsa:
½ mango i terninger
½ avocado i terninger
½ rød chili, finhakket
2 stilker vårløk
Saften av ½ sitron
1 ss olivenolje
Salt og pepperGrønn salat
Tortillalefser
SLIK GJØR DU
Tenn grillen. Skjær mango og avocado i terninger. Kutt vårløken i små ringer og finhakk chili. Rør sammen sitron, olje, salt og pepper i ei skål. Ha alle ingrediensene til salsaen i skålen og bland sammen. Finhakk hvitløk, koriander og sjalottløk. Bland sammen kjøttdeig, løk og krydder. Bruk en spiseskje til å forme små boller. Stek bollene på grillen eller i en stekepanne til de er gjennomstekte. Prøv én tacobolle først, så ser du hvor lang tid den trenger. Server tacobollene i tortillalefser med salsaen og en grønn salat.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.