Lengter du allerede tilbake til sommeren og grillmat? Da kan du prøve denne BBQ-inspirerte retten som fungerer både på grill og i stekepanne. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1-2 pk svin
- 1 dl ferdig grillmarinade
- 100 g chorizopølse
- 2 rødløk
- 1 appelsin
- 1/2 melon, f.eks. honningmelon
- 50 g mozzarellaost
- Evt. basilikum
SLIK GJØR DU
Tenn på grillen. Del kjøttet i store terninger og vend i marinade. Skjær løk i båter og chorizo i 1-1 1/2 cm tykke biter. Træ kjøtt, chorizo og løk vekselsvis på grillspyd, pensle med olje og grill i 5-10 min. Stek eventuelt i panne med litt olje. Fjern appelsinskall og del fruktkjøttet i båter. Skjær melonkjøttet i store biter og del mozzarella i store stykker. Drypp olivenolje over og krydre med salt og pepper.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.