Hva med en ny vri på svinekjøtt? Det er nemlig riktig så godt sammen med karri og epler! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1-2 pk svin
- 1 rødløk, i tynne skiver
- 2 epler, i båter
- 2 ts karripulver
- 1/2 beger crème fraîche
- Presset lime
- Ris
- Grønn salat
SLIK GJØR DU
Strimle og brun svinekjøttet i litt smør eller olje på middels til høy temperatur. Skru ned temperaturen, og tilsett rødløk, epler, og karripulver. Surr på svak varme til løken begynner å bli myk. Rør inn crème fraîche, og kok opp. Tilsett litt vann hvis sausen blir for tykk. Smak til med salt og presset lime. Server med ris og en grønn salat.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.