Svin i karri med epler

Linda Holzerland17. februar 20202min0
Svin i karri med epler

Hva med en ny vri på svinekjøtt? Det er nemlig riktig så godt sammen med karri og epler! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1-2 pk svin
  • 1 rødløk, i tynne skiver
  • 2 epler, i båter
  • 2 ts karripulver
  • 1/2 beger crème fraîche
  • Presset lime
  • Ris
  • Grønn salat

 

SLIK GJØR DU

Strimle og brun svinekjøttet i litt smør eller olje på middels til høy temperatur. Skru ned temperaturen, og tilsett rødløk, epler, og karripulver. Surr på svak varme til løken begynner å bli myk. Rør inn crème fraîche, og kok opp. Tilsett litt vann hvis sausen blir for tykk. Smak til med salt og presset lime. Server med ris og en grønn salat.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.