Superstjernen: -I natt møtte jeg ett av mine idol

I går hadde den britiske sangeren Sam Smith konsert på Telenor Arena, og han brukte muligheten til å møte ett av hans musikalske forbilder. Etter å ha dedikert en låt til Maria Mena under konserten (video lenger nede i saken), hadde de et møte backstage, som ble dokumentert på Instagram.

I’m in love❤

Et innlegg delt av maria mena (@mariamena_official)

Sangeren har flere ganger uttrykt hans respekt for Mena, blant annet på sin egen twitter

På Mena sin Instagram la hun ut video av Sam Smith som under konserten dedikerte låten Scars til henne, og på scenen la han til: – Jeg kunne aldri skrevet denne låten uten din ærlighet!

På sin egen Instagram skriver briten: – I natt møtte jeg ett av mine idol. Den fortryllende og magiske Maria Mena; hennes sanger, historier og stemme har vært en stor del av livet mitt siden jeg var 16 år gammel. Det var en ære å ha deg på showet mitt, og jeg håper virkelig at vi kan jobbe sammen så fort som menneskelig mulig. Jeg elsker deg

 


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.