Superstjernen: – Det var skummelt i starten
Stjerneskuddet James TW på Radio Metro

Radio Metro21. juni 20183min0
James TW

Etter å ha startet sin musikkarrière på YouTube som 12-åring, har briten James TW servert flere vakre låter som When You Love Someone og Say Love. Førstnevnte har 176 millioner avspillinger på Spotify. I helgen sto han foran tusenvis av nordmenn og underholdt under VG-Lista på Rådhusplassen. – Fansen jeg har møtt i Norge er fantastisk, og er alltid snill med meg. Men jeg skulle ønske turen fra flyplassen var kortere, humrer sangeren.

James TW har turnert verden rundt med superstjernen Shawn Mendes, her sammen med norske Astrid S – Bilde: Twitter
Sårbar

I sine egne tekster er 20-åringen åpen, ærlig og sårbar i sine kjærlighetsballader. – Det var skummelt i starten, spesielt når de eneste som hørte tekstene mine var venner. Den merkeligste delen er at de vet hvordan jeg føler. Men jeg innså at hvor mer ærlig jeg er i låtene mine, jo enklere treffer jeg en nerve hos folk. Det er flere enn deg selv som føler seg sårbar.

Modne tekster

James TW skriver mye om kjærlighet, men ikke bare sin egen. – Da jeg var 15 år gammel lærte jeg opp barn til å spille instrumenter. Jeg fant ut at foreldrene til et av barna skulle skille seg før han gjorde. Det var noe jeg aldri hadde tenkt på før. Hvordan forklarer man dette til et lite barn? Resultatet ble en låt om situasjonen, som jeg håper kan hjelpe han. Sangen 20-åringen skrev til gutten ble When You Love Someone, hans største hit.

James TW sammen med vår reporter Johannes

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.