Strimlet svinekjøtt i kokosmelk

Linda Holzerland5. august 20202min0
Svin med kokos

Ikke lenge til helg og da kan man skjemme seg selv litt bort! Denne retten med inspirasjon fra Asia gjør ventetiden i alle fall kortere. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pakke strimlet svinekjøtt
  • 1 ts rød karripasta
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • Ca. 1 ½ dl kokosmelk
  • ½ pose sukkererter
  • ½ paprika i skiver
  • 1 stor gulrot i tynne strimler
  • 1 stilk vårløk i tynne skiver
  • En neve fersk koriander
  • Risnudler til to personer

SLIK GJØR DU

Kok risnudlene etter anvisning på pakken. Stek karripasta og hvitløk i litt olje på middels sterk varme i et par minutter. Ha svinekjøttet i pannen og stek det kjapt sammen med pastaen. Ha i sukkererter og paprika. Hell over kokosmelk og la det koke inn. Kutt gulrot, koriander og et par sukkererter i tynne strimler og ha over retten før servering.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.