Strengere krav på gjenvinningsstasjonene

Radio Metro30. januar 20191min0
IMG_8186
Avfall Sør innfører nå strengere krav på gjenvinningsstasjonene. Nå må alt avfall i gjennomsiktige plastsekker, og kommer du med sorte sekker, så må du splitte sekkene, og vise det du har med deg. Det igjen betyr at det kan lønne seg å sortere avfallet hjemme. Nå må man bruke gjennomsiktige plastsekker når man skal kaste avfall […]

Avfall Sør innfører nå strengere krav på gjenvinningsstasjonene. Nå må alt avfall i gjennomsiktige plastsekker, og kommer du med sorte sekker, så må du splitte sekkene, og vise det du har med deg. Det igjen betyr at det kan lønne seg å sortere avfallet hjemme.

Nå må man bruke gjennomsiktige plastsekker når man skal kaste avfall på gjenvinningsstasjonene. De sorte sekkene kan brukes, men da må de splittes, og avfallet må sorteres før det kastes. 37% av det som kastes i Kristiansand, Søgne, Songdalen og Vennesla kan gjenvinnes, og Avfall Sør ønsker å øke denne andelen. Over 50% av restavfallet i de sorte sekkene kan gjenvinnes. Kommunikasjonsansvarlig i Avfall Sør, Lars Pedersen forteller her mer om bakgrunnen for at kravene nå er blitt strengere.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.