Helgens streamingtips til innevær

Christian Gilsvik21. september 20183min0
Arrival-1170x731

Hver helg gir Pål Nordseth fra Filter Film & TV tips til hva du kan streame i helgen for å kose deg litt ekstra.

Denne helgen anbefaler han en serie og en film.

Better things, Viaplay og HBO.

– Dette er andre sesong av en av de beste nye seriene i dramakomedie-sjangeren, sier Nordseth.

– Jeg tror vi kan slå fast at ingen har spilt kombinasjonen av arbeidsledig skuespiller og alenemor med kaotisk følelsesliv så troverdig som Pamela Adlon. Så er hun da også i virkeligheten alenemor til tre døtre.

– Alle som er eller har foreldre vil kunne gjenkjenne den evige rekken av oppofrelser og kompromisser denne tilværelsen innebærer. Det er trist og hardt, men også inntagende og morsomt. Anbefales fans av for eksempel «Transparent», «Master of None» og «Weeds».

 

Arrival, Netflix.

– Sjelden har lingvistikken vært framstilt mer interessant på film enn i denne Oscar-nominerte scifi-en, der flere nasjoner besøkes av vesener fra det ytre rom.

– For å kunne kommunisere med den ankomne livsformen, må forskerne dechiffrere deres mystiske skriftspråk. Oversettelsen tolkes ikke likt av alle språkgruppene i verden, noe som fører til strid om hvordan romvesenene skal tas i mot, forteller Nordseth.

– Filmene til regissør Denis Villeneuve er alltid verdt å få med seg, og her har han med seg et stjernelag bestående av Amy Adams, Jeremy Renner og Forest Whittaker. Med god margin inne på topp ti av tidenes beste science fiction-filmer – synes jeg.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.