Stormberg i hardt vær om ulv

Radio Metro11. januar 20191min0
Tirsdag kveld la turtøyprodusenten Stormberg ut en meningsmåling på sin Facebook-side for å sjekke stemningen blant sine følgere i forhold til ulv. Fredag hadde over 40.000 avgitt sin stemme og i kommentarfeltet hagler det både kritikk og støttemeldinger. – En blir jo overrasket over enkelte av tilbakemeldingene, samtidig som vi er vandt med at Stormberg […]

Tirsdag kveld la turtøyprodusenten Stormberg ut en meningsmåling på sin Facebook-side for å sjekke stemningen blant sine følgere i forhold til ulv. Fredag hadde over 40.000 avgitt sin stemme og i kommentarfeltet hagler det både kritikk og støttemeldinger.

– En blir jo overrasket over enkelte av tilbakemeldingene, samtidig som vi er vandt med at Stormberg sitt samfunnsengasjement utløser kraftige reaksjoner i fra enkelte. Men vi velger å stå på det vi tror på uavhengig av reaksjonene som kommer, sier daglig leder i Stormberg, Heke Ekberg, til Metro Sør.

Hun tror produsenten til syvende og sist vil komme styrket ut av denne debatten også. I skrivende stund er det 54% som er for å la ulven leve, mens 46% er mot.

Foto: Skjermdump, Facebook

Hør mer her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.