Stiller de store spørsmålene på nytt

Radio Metro21. januar 20192min0
Under Dramatikkfestivalen i 2017 ble stykket «Skilpadder hele veien ned» satt opp. Dette er ført i pennen av Kim Atle Hansen og bygger på teorien om en jord som er flat, men som holdes oppe av enten elefanter som igjen står på en skilpadde eller at den holdes oppe av skilpadder som blir stadig større […]

Under Dramatikkfestivalen i 2017 ble stykket «Skilpadder hele veien ned» satt opp. Dette er ført i pennen av Kim Atle Hansen og bygger på teorien om en jord som er flat, men som holdes oppe av enten elefanter som igjen står på en skilpadde eller at den holdes oppe av skilpadder som blir stadig større og større hele veien ned.

– Det er jo noen som tror på det, og vi er innom det. Men så tar det ikke så lang tid før vi begynner å spekulere i andre teorier. Vi starter med religion, fortsetter til kvantefysikk, vitenskap, partikler, romtid og alt mulig, forteller Johannes Blåsternes til Metro Sør.

Han spiller karakteren A, som beskrives som en allviter, mens Ann Ingrid Fuglestveit-Mortensen spiller karakteren B, som er den grublende på jakt etter svar.

Nypremieren på Kilden er på onsdag.

Hør mer her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.