Vi har gått inn i en ny lockdown og da passer det jo godt å eksperimentere litt på kjøkkenet igjen. Epler brukes nok ikke så ofte i vanlige middagsretter, men det er må vi endre! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1-2 pk svin
- Ris til 2 porsjoner
- 2 ts karri
- 1 hvitløkfedd
- 1/2 dl kokosmelk
- 1 eple, delt i båter
- 100 g rotfrukter
SLIK GJØR DU
Kok ris etter pakkeanvisning, ha 1 ts karri i vannet. Skjær hvitløk i tynne skiver. Strimle og stek kjøttet i olje med resten av karrien og hvitløk. Hell over kokosmelk, småkok i 5 min. Ha i eple og rotfrukter, kok videre i 3 min. Smak til med salt og pepper. Server med ris. Karri i risen gir tilbehøret litt hete som passer godt til denne retten. Øk gjerne mengden ris hvis du er ekstra sulten.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.