Cheeseburger er utrolig godt, og den blir enda bedre om du lager den fra bunnen av. Her får du en spicy variant med bacon. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk kjøttdeig
- 1 pakke bacon i terninger
- 1 egg
- 3 ss chunky salsa
- 1/4 ts kajennepepper
- 8 skiver ost
- 4 hamburgerbrød
- 3 ss majones
- 1 ss chunky salsa
- Frossen mykstekt løk
- Hjertesalat, crispisalat eller lignende
- 3 tomater i skiver
SLIK GJØR DU
Surr baconet i pannen på middels varme. Rør sammen kjøttdeig, egg, salsa, og kajennepepper. Tilsett det stekte baconet. Stek en liten prøvekake for å sjekke om det trengs salt. Form til fire burgere, og stek i pannen på middels varme i 2-3 minutter. Snu dem, og legg to skiver ost på toppen av hver. Sett lokk på pannen, og stek burgerne i to-tre minutter til. Imens: Rist hamburgerbrødene. Rør sammen majones og salsa. Tin den frosne løken. Smør majones-/salsablanding nederst på hamburgerbrødene. Legg på salat og tomat, deretter burgere. Ha mykstekt løk på toppen. Server gjerne med ketchup og pommes frites.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.