Spent to måneder før åpning av Under

Radio Metro22. januar 20191min0
20. mars åpner undervannsrestauranten Under, som har vært under bygging siden 2017. På Agderkonferansen tirsdag formiddag presenterte gründer Gaute Ubostad prosessen rundt restauranten og siste status på hvor de ligger an to måneder før de skal være ferdige. – Nå er det interiør og på en måte få det til å harmonere med eksteriøret og […]

20. mars åpner undervannsrestauranten Under, som har vært under bygging siden 2017. På Agderkonferansen tirsdag formiddag presenterte gründer Gaute Ubostad prosessen rundt restauranten og siste status på hvor de ligger an to måneder før de skal være ferdige.

– Nå er det interiør og på en måte få det til å harmonere med eksteriøret og det konseptet vi har lagt opp til. Vi jobber med personal og har fått på plass administrasjonen. Vi har fått på plass en ledergruppe som jeg tror kan løfte restauranten til det vi ønsker. Så jobber vi med det marine livet, vi jobber med å skape et spennende, variert og mangfoldig liv, rett foran restaurantvinduet slik at det blir mye fisk og fine farger å se på, sier Ubostad til Metro Sør.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.